Aj! -Nu tar det emot

Dagen har varit bra, bortsett från att temperaturen aldrig steg över +14, nu är det så kallt som +7,1. Hemskt !
Nu tar det emot rejält, så som jag har känt abstinensen idag har jag hittils aldrig känt. Jag har inte gjort något speciellt alls som skulle få mig att få en ökad grad av abstinens.

Jag trodde inte att den jobbiga perioden skulle komma efter en vecka, trodde snarare att de första dagarna skulle bli de kämpigaste, men denna dagen har slagit de första med hästlängder.
Jag tycker mig tillochmed känna av en gnutta halsont, vet inte om det kan kopplas till brist på snus, men något som jag såklart tror beror på det.

Nu sitter jag och dricker en öl och hoppas att jag kommer kunna koppla av om 3-4 timmar då det är läggdags.

Min första vecka som snusfri kan förklaras genom två bilder.

image6
Trodde den första veckan skulle bli så här.

Men istället blev den så här glad.

image7

Det var allt för nu. Nu blir det lite Jay Leno, sedan vetikatten vad jag hittar på. En cigarett ligger bra till, men får se om jag kan motstå.

Pragresan är bokad!

Igår bokade vi Pragresan, den 23 / 10 bär det av till den underbara staden Prag!

image5
Prag!
På återhörande vid senare tillfälle!


Susanna Kallur - Vilken hjältinna !

Susanna Kallur är min hjältinna, villken otroligt duktig och fin idrottstjej ! När hon snodde Jerringpriset i vintras framför Ishhockeylandslaget blev jag lite sne. Men non har motbevisat allt denna säsongen. Riktigt tråkigt att det inte räckte till medalj, en ynka hundradel från en bronsmedalj.

När Susanna satt där nere bredvid banan och grät önskade jag att jag var där och kunde trösta henne, hon satt där, såg så hjälplös ut, så otroligt ledsen och besviken över sig själv. Jag önskade att jag fanns vid hennes sida och att jag stannat där resten av våra liv.

Susanna du är underbar !

image4

Falköping - Villken jädra håla

Att Falköping var en håla utan dess like var vi alla överens om. Vi tyckte extremt synd om Dboi. Mest illa tyckte nog Simon om Dbois nya hemstad.

Det fanns två uteställen i falköping, det ena hette Dagnys och det andra utestället går under namnet Plantis inge direkt heta ställen, dock var andelen snygga tjejer betydligt mycket högre än hemma, villket var en glad överaskning, den som gladde sig mest var ändå Dboi som tvinga sleva där i två år, men nu vet vi ändå att han har ögongodis att vila sina ögon på i svåra tider.

Har inte tagit en snus sedan jag la av, trots att både Simon och Dboi var mer än villiga att bjuda mig på en portion. Trots att ja ständigt under helgen kände den goda doften då dosorna öppnades, trots att öl efter öl dracks. Det blev många fler cigaretter än vanligt under utekvällarna, men det had ejag mig gjort förtjänt av.

Det går fortfarande inte en timme utan att jag tänker på snus och vill stoppa in en, det börjar dock bli en aning bättre, men tankarna på att få stoppa in en snus under läppen är fortfarande extremt lockande.

Extremt kallt idag, runt 14 grader. Snart till favoritpuben igen.
Här är en bild från Falköping - Se och njut.

image3
Tack och hej.

Till Falköping

Nu åker jag och Zami till den snusande Dboi i Falköping och hälsar på. Kommer hem imorgon.
Nu har jag inte heller snusat på 24 timmar, otroligt starkt !

På återhörande.

Många svåra utmaningar avklarade.

De senaste timmarna har varit ganska jobbiga, det är få gånger jag varit nere med handen i fickan för att leta efter en dosa, det är inte heller vid få tillfällen jag kommit på mig själv med att vara påväg för att hämta en snus. Nu var det trots allt nästan 8 timmar sedan jag tog min senaste.

Jag har under dagen trots allt klarat av flera tuffa utmaningar. Jag har druckit kaffe vid 3 tilfällen utan att stoppa in en snus i munnen efter någon av gångerna. Jag har varit på favoritpuben ätit en gourmethamburgare och druckit god dryck utan att stoppa in en snus efter. Jag har hjälpt grannen med att bära ner ett skåp och ett tungt bord ner för flera trappor utan att stoppa in någon snus efter.

Alla dessa situationer är, för de flesta snusare, starkt förknippade med snus, efter att varje uppdrag är avklarat; kaffe, mat och jobbig granne, så vill man bli glad igen eller känna den goda blandningen av snusets goda smak med kaffets underbara lenhet, de goda kryddorna i maten eller bar aglömma den där grannen som ville ha hjälp.

Jag har gjort mig redo, för morgondagens förmodade utbrott av abstinens, genom att ladda ner Dude, Where's  My Car?  Villken jag ser fram emot att se.

Nu ska jag fortsätta slötitta på C.S.I, sedan Law and Order följt av något annat intressant.

Tack för nu.

Då var det slut

Min sista snus intogs idag klockan 1647, swedish match har förlorat en storkund och mitt nya liv som ren kan börja.
Jag är stolt att jag tagit detta mycket viktiga och svåra beslut. Jag är otroligt motiverad och klarade tillochmed idag av att stå och prata med en kille från Diakonia i 45 minuter utan att köra ner handen i fickan och ta upp snusdosan. Creds till mig. Nu återstår det att se hur mycket min personlighet kommer att förändras och när abstinensen börjar att avta. Portionen ligger fortafande så bra under läppen och jag njuter.
image1
Min sista dosa

image2
Och min sista portion, General White dagen till ära.

Tack för mig. På återhörande

En kvar

Nu börjar det närma sig, har endast en portion kvar.
Börjar bli pirrig över hur min reaktion kommer bli, magen kurrar och har sig trots att jag inte är hungrig. Undrar hur detta kommer gå, börjar redan tvivla på att det var en såpass bra idè. Den sista ska jag dock njuta av länge, länge.

Nu ner på stan.
Vi hörs.

Se upp för dårarna

Har under dagen sett på filmen Se upp för dårarna som var fruktansvärt dålig, usch. Fick bara en trea på IMDb, mer förtjänade den inte. Svensk film är en ren katatrof. Lika bra att lägga ner projektet och istället föra över pengarna till Beckproduktionerna som är de end ai dagsläget som håller en hyffsad kvalitet.

Har fortfarande massor med snus kvar i dosan, tänk om jag hade varit så här sparsam under hela tiden, då hade jag sparat flertalet tusenlappar. Det är lätt att vara efterklok.

Imorgon ska jag ta det lugnt och träffa K, får hoppas att K inte är så jobbig som K har en tendens att vara, är så fallet så känner jag på mig att jag inte kommer kunna motstå frestelsen av att gå in i närmsta tobaksaffär och inhandla en General Portion. Attans nu är jag där och pillar igen, måste försöka radera ut snus ur mitt minne.

Tack för mig för denna gången.

Det nya livet närmar sig med stormsteg

För två dagar sedan beslöt jag mig för att sluta snusa. Jag köpte mina två sista snusdosor och tänkte: Nu får det vara nog.

Denna bloggen startade jag mest för att vara en hjälp till mig själv, skriva av mig i svra situationer då jag bara vill tänka på något annat eller i situtioner då jag bara vill berömma mig själv för det går så bra. Det är första gången under mina 5 år som snusare jag försöker sluta snusa. Jag hoppas och tror att detta kommer gå bra.

Jag har nu circa 15 portioner kvar av den sista snusdosan och med min nedtrappning borde den kunna räcka till imorgonbitti. Jag har snusat upp circa en dosa om dagen tidigare.

Sitter just nu och lyssnar på Cyrus The Virus en total njutning som nästan slår u känslan av att stoppa in en snus efter en kryddig köttbit eller efter en god öl.

Hoppas att det fina vädret håller i sig, villket borde kunna hjälpa till i "avvänjningen"

Tack för mig.

RSS 2.0