Balkongen och ett beslut

Sitter nu på balkongen, efter att ha kommit hem från införskaffandet av blommor. Jag råkade även köpa ett paket cigg... Inte bra någonstans. Nu är det dock klubbat, det blir inte några inköp av onödiga cigarettpaket under juni, det går bara inte, blir helt ohållbart. Nu kommer jag bara tillåta mig själv att köpa när det vankas utgång!

Hemkommen

Idag (läs söndag) kom jag tillbaka hem efter en jätterolig torsdag-söndags-vistelse i huvudstaden. Troligen blir det sista besöket i den mycket flådiga lägenheten och sista gången som Z är ensam i lägenheten.

Har ännu inte fått något svar på brevet jag skickade, troligen så får jag väl inget svar alls....
Mitt hjärta är fortfarande blytungt...


Hej då..

08, 08, 08

Nu sitter jag på balkongen, dricker kaffe och röker en cigarett. Vädret är på topp och om två timmar sitter jag på tåget mot Stockholm!

Bakat

Har precis bakat snickerskakor på ett recept jag hittade här, gick helt okej men skitade ner å det grövsta i köket tyvärr. Måste fortsätta städa rummet snart...

Känner mig fortfarande sjukt bitter... Adjö

Brevet skickat

Brevet är nu skickat, i den bästa av världar hjälper det. Ska jag dock vara realistisk så tror jag inte att något kommer att ändras.
Nu ska jag städa då kärleken kommer tillbaka imorgon!
Kuvert

Första soluppgångsölen

Hej! De bästa killarna var här och lagade mat och drack öl i fredags, vi avslutade efter klockan 04 på lördagsmorgonen och kunde därför begrunda soluppgången från vardagsrumsfönstret. Första gången för i år! Mycket underbar kväll och natt, maten blev en succé!

Annars så känns livet fortfarande väldigt, väldigt tungt. Det blir faktiskt inte lättare när jag får höra av varje person jag pratar med hur fel bedömningen av mig har varit. Hjärtat blir tungt, ögonen vattnas och en klump letar sig till halsen, jag får panik i huvudet. Vad ska jag ta mig till?

Brevet kommer knappast att förändra något, men då har jag i alla fall försökt! Usch...
Kärleken är borta ett par dagar så jag har fått sova ensam sedan i onsdags, men nu är det bara två ensamma nätter kvar!!
Soluppgång

Brev

Jag har börjat författa ett brev, kan bara hoppas på det bästa även om det är ett "longshot". Azerbajdzjan tog hem vinster i ESC 2011.. Hej då..

Totalt omotiverad

Sitter på jobbet och är helt omotiverad..
Hemsk känsla..

Mitt mentala tillstånd

Allt känns skit, jag känner mig helt tom, som om jag hade ett stort hål i magen varigenom all min styrka, motivation, livsglädje och passion bara flödar fritt ur.

Jag är inte den människa jag vill vara, jag är någon annan, två människor har krossat allt jag jobbat för under de senaste tio åren, två människor har berövat mig möjligheten att kunna förändra andra människors liv, två människor har totalt misslyckats i sin yrkesutövning

Igår var jag i chock, kunde inte riktigt förstå, ville inte förstå. Idag har jag insett faktum och förstår att mitt liv inte kommer att bli som jag fram till igår hade planerat för. Idag har jag bara känt mig tom. Funderar på när känslan ska gå över i vrede.
Adjö

Tungt

Allt känns nu bara så jäkla tungt.
Om jag ska se något som är lite bra och skönt så är det att jag nu slipper träna, men mitt annars så glada och relativt sorgefria liv har fått sig en rejäl törn...

Usch

Sämsta dagen i mitt liv!

RSS 2.0