Över månaden!

Snusfri i över en månad nu, mäkta stolt.
Det har tyvär blivit en hel del rökning, men det känner jag att jag har full koll på.
Har vart extremt mycket på universitetet senaste veckorna, känner mig ganska utarbetad.
Var i stockholm igår och medverkade på inspelning av en känd komediserie, sedan begav vi oss till RAW. En vansinnesfärd i Stockholm med en minibuss var höjdpunkten :) Minibuss är otroligt kul att köra.

Tack för nu!

Insikter

Äntligen, nu börjar jag tro på det på riktigt !

En ökad självkontroll

Jag börjar nu känna att jag kan kontrollera när jag känner ett sug efter snus. Jag kan skaka av mig mitt sug efter snus då jag druckigt kaffe, otroligt skönt att det verkligen börjar avta nu, men jag funderar ständigt på när suget helt slutar att infinna sig. Jag har hört av vissa att det tar upp till två år, medans andra säger två månader eller ett halvår. Ska bli intressant att själv få uppleva den dagen.

Jag är fast besluten att helt lägga av, men jag undrar om jag kan tillåta mig att ta en snus som en belöning på hur bra jag har skött mig. Självfallet tänker jag inte köpa en dosa men nästa gång någon frågar mig om jag vill ha en portion. Vet inte alls hur det skulle bli, tror ju inte att man på direkten kastas in i något beroende. Men kanske en dålig idè att chansa ?

Idag har det varit ett redigt pissväder nu har det dock klarnat och solen tittar fram. Härligt härligt. Tänk om vi skulle få njuta av en sista vecka med strålande sommarväder, om jag inte missminner mig så var det behagligt ända fram till början av Oktober förra året. Jag håller tummarna !

På återhörande.

Underbart!

image10image11

Ersatt ett beroende med ett annat ?

Jag undrar om jag lyckats med konststycket att ersätta mitt nikotionberoende med ett tuggumiberoende. Jag sitter städnigt med ett tuggumi i munnen. Jag har under denna veckan gjort mig av med 8 stycken påsar Extra White.
Mitt sockersug har lyckligtvis trappats ner kanske tack vare mitt ständiga tuggande.

Är så fallet att jag drabbats av tuggumiberoende så är det i villket fall att föredra frammför snusandet, mycket hälsosmmare, billigare och så har vänner och bekanta påpekat att luktar det godare.

På återhörande inom kort.

Surströmmingsskiva

Igår bjöds det på traditionsenlig surströmmingsskiva, gott som vanligt. Tråkigt dock att den sura fisken ska behöva lukta så förbannat äckligt, hade det inte varit för lukten hade surströmmingen utan problem tagit sig in på min topp-10-lista över godaste maträtten :)
image8
Nu ska jag göra mig iordning, se på toppmatch idag då Syrianska gästar ett av smålagen i staden, lär bli intressant att se då Syrianska är det laget med den bästa läktarkulturen och de finaste tifon. Annars känner jag mig lite dålig iår då jag inte varit på en endaste Allsvensk fotbollsmatch iår, men de får skylle sig själva som inte får mig till att lösa en biljett då det är så förbannat dålig fotboll man bjuds på.

På återhörande.

RSS 2.0