Jag sa det!

Idag sa jag det till den enda tjej jag någonsin kan älska. Efter att vi inte varit ett par på fyra år så sa jag idag exakt hur jag känner för henne.
Fick ett svar som inte var så illa som jag trott, men inte heller så bra som jag sett i mina drömmar.

Jag tror dock att det kan krävas ett par dagar för henne att smälta det hela. Men jag ÄLSKAR dej fortfarande!


(Inte rökt sedan i Fredags, slängde ett halvt paket First Cut efter att kvällens sista cigg i Fredags, stort plus till mej där! JAG KAN!)

Kontor

Coolt, idag var jag och hälsade på på Ad's nya kontor. Han skrev på kontraktet idga och fick så tillgång till alla faciliteter. Jag måste säga att det var heltr otorligt nice och mycket över förväntan -helt klart!

Jag saknar E**a så otorligt jädra mycket just nu, har saknat i flera år men nu börjar det gå utför, jag vet inte om jag klarar det så länge till. Jag skulle göra allt bara E**a kommer tillbaka. Åhhhh :-(

En helg utan nikotin!

Det var länge sedan jag höll mig ifrån nikotin i en hel helg.
Helgen innehöll ingen fest, det underlättade enormt, dock drack jag några öäl i hemmet i min ensamhet utan att jag kände något vidare röksug. Strålande!

Senaste cigaretten röktes i torsdags, den 15/5. Det kalla vädret har gjort min kropp avtaggad på att insupa rök, +3,4-+5,0 I MAJ!!! Helt jädra galet!

Nu snart ut i Öst med D och M! Kanske en träff i Falköping nu i helgen, då jädra rblri dte party och lite planering :-)

bye bye :-)

RSS 2.0